210 5234 850

Σωκράτους 48, Ομόνοια - 2ος όροφος

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ - 6 μέρες με φόρους 690€

 • Μίνι Τίτλος: Άγιοι Τόποι
 • Διάρκεια: 6 μέρες
 • Τιμή: 690€
 • Μίνι Περιγραφή: Αεροπορικώς - με ημιδιατροφή - φόροι αεροδρομίων αναχώρηση 16 Αυγούστου
 • Μινι Περιγραφή 2: Ιεροσόλυμα - Πανάγιο Τάφο - Γεσθημανή - Όρος Θαβώρ - Ιεριχώ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Αναχώρηση: 16 Αυγούστου

1η Ημέρα Πέμπτη 16/8/18 ΑΘΗΝΑ-ΤΕΛ ΑΒΙΒ- ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο όπου μετά τον έλεγχο αποσκευών και διαβατηρίων πτήση για Τελ Αβίβ στις 06:20 α.μ. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τα Ιεροσόλυμα, όπου καθοδόν θα προσκυνήσουμε τον Τάφο του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου στην Λύδδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα Παρασκευή 17/8/18 ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ

Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε τα προσκυνήματα της Παλαιάς Πόλεως των Ιεροσολύμων, ξεκινώντας από την Πύλη των Λεόντων τον οίκο Αγ. Ιωακείμ και Άννης, τη Προβατική κολυμβήθρα, τη φυλακή του Αποστόλου Πέτρου και το Πραιτώριο. Στη συνέχεια θα διασχίσουμε την Οδό του Μαρτυρίου και θα φτάσουμε στο Πανίερο Ναό της Αναστάσεως, όπου θα πραγματοποιηθεί ευλαβικό προσκύνημα στο Φρικτό Γολγοθά, στην Ιερή Αποκαθήλωση, στο Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο του Κυρίου μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα Σάββατο 18/8/18 ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ – ΘΑΒΩΡ (Εορτή)
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το Ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ καθώς και το Σπήλαιο των Νηπίων, επιστροφή στο ξενοδοχείο ξεκούραση, γεύμα. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Ναζαρέτ, την Κανά της Γαλιλαίας (στην οποία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Θαύμα του Κυρίου της μετατροπής του ύδατος εις οίνον). την Ι.Μ. Αγίων Αποστόλων στην Τιβεριάδα και τον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων στην αρχαία Καπερναούμ (όπου πραγματοποιήθηκαν τα περισσότερα των θαυμάτων του Κυρίου και κάλεσε τους μαθητές Του στο Αποστολικό Αξίωμα). Το βράδυ θα συμμετάσχουμε σε νυκτερινή Θεία Λειτουργία για την Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Όρος Θαβώρ.

4η Ημέρα Κυριακή 19/8/18 ΒΗΘΛΕΕΜ
Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, επιστροφή στο ξενοδοχείο, πρωινό, ξεκούραση. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το χωριό των Ποιμένων, την Ι.Μ. Αγ. Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου (όπου βρίσκεται το Ιερό Σπήλαιο των Τριών Μάγων) και θα ακολουθήσει (προαιρετική) μετάβαση με ταξί στην Ιερά Μονή Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου, Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

5η Ημέρα Δευτέρα 20/8/18 ΙΕΡΙΧΩ
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Γεθσημανή (όπου βρίσκεται ο Τάφος της Παναγίας, ο τόπος της προδοσίας και ο τόπος λιθοβολισμού του Αγίου Στεφάνου).Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Μάρθας και Μαρίας στην Βηθανία και την Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου του Χοζεβίτου. Στην συνέχεια θα εισέλθουμε στην Ιεριχώ για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή του Προφήτου Ελισσαίου (όπου βρίσκεται η Συκομωρέα που ανέβηκε ο Ζακχαίος και το Σαραντάριο Όρος. Έπειτα, θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου, θα δούμε το πραγματικό σημείο της Βαπτίσεως του Κυρίου στον Ιορδάνη Ποταμό και τέλος  τη Σαμάρεια (το Φρέαρ του Ιακώβ). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

6η Ημέρα Τρίτη 21/8/18 ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ-ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Αγία Σιών (τόπος όπου βρίσκεται η Πατριαρχική Σχολή, ο Τάφος του Δαυίδ, το Υπερώο και το σπίτι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, όπου πραγματοποιήθηκε η κοίμηση της Θεοτόκου), την Μόνη του Τιμίου Σταυρού, τον Ναό του Αγίου Συμεών του Θεοδώχου (όπου και ο τάφος του), την Ορεινή γενέτειρα του Ιωάννου και τον Καταμόνας (όπου βρίσκεται ο Τάφος του Αγίου Συμεών) και το Όρος των Ελαιών (τόπος της Θείας Αναλήψεως του Κυρίου). Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, όπου μετά τον έλεγχο αποσκευών και διαβατηρίων πτήση για Αθήνα στις 19:50μ.μ.


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια (Αθήνα- Tel Aviv – Αθήνα)
 • 5 Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στα Ιεροσόλυμα
 • 5 Πρωινά και 5 γεύματα (μπουφέ)
 • Μεταφορές από /προς αεροδρόμια /ξενοδοχεία
 • Φόροι αεροδρομίων
 • Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί
 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Συνοδός – ξεναγός
 • Τα φιλοδωρήματα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή συμμετοχής

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

 

  

Τιμές συμμετοχής, κατ' άτομο:

Αναχώρηση Σε δίκλινο Μονόκλινο

16 Αυγούστου

690 € +150 €

Προτεινόμενα Προγράμματα