210 5234 850

Σωκράτους 48, Ομόνοια - 2ος όροφος

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΡΑΓΑ - ΒΙΕΝΝΗ οδικώς - 9 μέρες 380€

 • Μίνι Τίτλος: Κεντρική Ευρώπη
 • Διάρκεια: 9 μέρες
 • Τιμή: 380€
 • Μίνι Περιγραφή: Οδικώς - ημιδιατροφή - αναχ. 29/2 & 21/3
 • Μινι Περιγραφή 2: Βουδαπέστη - Πράγα - Βιέννη - Κάρλοβυ Βάρυ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

        για  κρατήσεις   στο:    210-5234850 - 2105233341  ή  στείλτε   e-mail:  στο  info@byzantino.gr

Αναχώρηση:    29 Φεβρουαρίου, 21 Μαρτίου     

1η ημέρα : ΑΘΗΝΑ – ΣΕΡΒΙΑ ( Νις, Πάρατσιν, Κραγκούγεβατς ή ευρύτερη περιοχή)
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Σερβία (Νις, Πάρατσιν, Κραγκούγεβατς ή ευρύτερη περιοχή). Στάση για καφέ στη περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε το ταξίδι μας μέσω Κοιλάδας Τεμπών, Πλαταμώνα (στάση για γεύμα-ατομικά έξοδα) για το σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος των διαβατηρίων και αναχώρηση για την Σερβία όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΣΕΡΒΙΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πρωινό και αναχώρηση για Βουδαπέστη, με σύντομη ενδιάμεση στάση-περιήγηση στο Βελιγράδι. Άφιξη στην πανέμορφη πόλη της Βουδαπέστης, μεταφορά στο ξενοδοχείο και προαιρετική βραδινή κρουαζιέρα στο ΔΟΥΝΑΒΗ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Πρωινό και ξενάγηση της πόλης. Η Βούδα πάνω σε χαμηλούς λόφους, η Πέστη απέναντί της σε μεγάλη πεδιάδα. Στη μέση ο γαλάζιος Θεός ο Δούναβης. Θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας από την Πέστη. Θα επισκεφθούμε την Πλατεία Ηρώων, τον καθεδρικό ναό του Αγ.Στεφάνου και την Όπερα. Ύστερα  διασχίζοντας τον Δούναβη θα βρεθούμε στην Βούδα για να δούμε τον Πύργο των Ψαράδων, την θαυμαστή εκκλησία του Ματία και θα απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη από τον λόφο του Γκέλερτ και το ολόδροσο νησάκι της  Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη. Χρόνος ελεύθερος. Για τις αγορές σας επισκεφθείτε τη λεωφόρο Ρακότσι και τον πεζόδρομο Βάτσι. Το απόγευμα απολαύστε τον καφέ και το γλυκό σας στο CAFE CERBAUD ή σε κάποιο άλλο cafe της πόλης. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά ξεφάντωμα σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΠΡΑΓΑ
Πρωινό και αναχωρούμε με κατεύθυνση βορειοδυτική προς τα σύνορα με τη Σλοβακία, θα κάνουμε μια σύντομη στάση στην πρωτεύουσα Μπρατισλάβα για περιήγηση. Συνεχίζουμε βόρεια προς την Τσεχία. Άφιξη στην Πράγα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΠΡΑΓΑ – Κ.ΒΑΡΥ
Μετά το πρωινό ξενάγηση πόλης η οποία ξεκινά από το Κάστρο Χράτσανυ και το μοναστήρι Στράχωφ, συνεχίζουμε με το Λορέτο, την Αρχιεπισκοπή και τον εντυπωσιακό ναό του Αγίου Βίτου, πριν περάσουμε στην άλλη πλευρά  της πόλης, με τη Μάλα Στράνα και τον ναό του Αγίου Νικολάου και την φημισμένη γέφυρα του Καρόλου. Τελειώνουμε την ξενάγησή μας με την Εβραϊκή συνοικία και περπατώντας τον ακριβότερο δρόμο της πόλης, την οδό Παρισίων, καταλήγουμε στην Παλιά Πόλη. Στη συνέχεια θα πάμε στην Λουτρόπολη του Καρόλου, το Κάρλοβυ Βάρυ. Χτισμένο κατά μήκος του ποταμού Τέπλα σε ένα γραφικό περιβάλλον έγινε γνωστό για τις ιδιότητες των ιαματικών του πηγών. Τον 14ο αιώνα ο αυτοκράτορας Κάρολος ο 4ος τη χαρακτήρισε Βασιλική Πόλη και την καθιέρωσε σαν κέντρο συνάντησης ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών. Αποτέλεσε αγαπημένο προορισμό προσωπικοτήτων όπως ο Μέγας Πέτρος, η Μαρία Θηρεσία, ο Γκαίτε, ο Σίλερ, ο Μπετόβεν, ο Μπαχ και άλλοι. Επιστροφή στην Πράγα. Δείπνο, διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΠΡΑΓΑ – Προαιρετική εκδρομή στη Δρέσδη
Πρωινό και η ημέρα ελεύθερη για να γνωρίσετε καλύτερα την όμορφη πόλη. Προαιρετική επίσκεψη στην πόλη κόσμημα της Ανατολικής Γερμανίας, τη Δρέσδη. Επιστροφή στην Πράγα και για το απόγευμα σας προτείνουμε προαιρετική παρακολούθηση παράστασης Μαύρου Θεάτρου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: ΠΡΑΓΑ – ΒΙΕΝΝΗ
Πρωινό, αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αυστρίας, την Βιέννη. Στην σημερινή μας περιήγηση θα δούμε την Όπερα, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, τους αυτοκρατορικούς και Λαϊκούς κήπους, το συγκρότημα των Ανακτόρων Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το θαυμάσιο Νεογοτθικό Δημαρχείο, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, το μουσείο Καλών Τεχνών και όλα τα άλλα πανέμορφα κτίρια που στολίζουν την πρωτεύουσα. Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ – ΣΕΡΒΙΑ ( Νις, Πάρατσιν, Κραγκούγεβατς ή ευρύτερη περιοχή)
Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για Σερβία. Άφιξη αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο, διανυκτέρευση.

9η ΜΕΡΑ: ΣΕΡΒΙΑ - ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα. Άφιξη το βράδυ με τις βαλίτσες γεμάτες με τις καλύτερες αναμνήσεις από το ταξίδι.

 


Περιλαμβάνονται στις τιμές

 • Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* & 4*
 • Διατροφή (αναφέρεται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο)
 • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός 
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης 

 

Δεν περιλαμβάνονται στις τιμές

 • Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια και αρχαιολογικούς χώρους
 • Check point & Δημοτικοί φόροι 50€, πληρωτέα από Ελλάδα με την εξόφληση του πακέτου
 • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό η προτεινόμενο

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Η σειρά του προγράμματος & των διανυκτερεύσεων μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη για την καλύτερη εκτέλεση της εκδρομής.
 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ 

 

 Τιμές συμμετοχής, κατ' άτομο:

Αναχώρηση Σε δίκλινο Μονόκλινο Παιδικό
29 Φεβρουαρίου, 21 Μαρτίου        380€* 580 € 350 €


 για  κρατήσεις   στο:   
 210-5234850 - 2105233341   ή  στείλτε   e-mail:  στο  info@byzantino.gr

Προτεινόμενα Προγράμματα

 • Πρόσθετες Πληροφορίες
  • Μίνι Τίτλος Βουδαπέστη οδική
  • Διάρκεια 6 μέρες
  • Τιμή 295€
  • Μίνι Περιγραφή οδική εκδρομή - με ημιδιατροφή - αναχώρηση 21/3, 4/4, 14/4, 29/4, 22/5, 6/6, 20/6
  • Μινι Περιγραφή 2 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ